SCHOONMAAK IS WETENSCHAP UIT HET BOS

Na 5 jaar onderzoek in bos en veld (en soms in het lab), heeft Dr. ir Filip Willocx van BioOrg een wel heel bijzonder schoonmaakteam ontmoet. Hij vond een groep van positieve organismen die kampioen is in het recyclen van vervuilende stoffen.​ Deze micro-organismen kunnen we met recht tot winnaars in het schoonmaken benoemen. 
Zij zijn de schoonmakers van het bos en werken dag in, dag uit zonder ophouden en overal tot in de kleinste details. Met hun bewonderingswaardig goede werk houden ze bovendien het gehele bosklimaat in een gezonde balans.
De BioOrg oplossing komt dus letterlijk uit het bos!
 
Van het bos naar elke woon-, leef- en werkruimte
Ook u kunt nu dus waar dan ook een ecosysteem van organismen de vervuiling letterlijk laten verorberen. De organismen zetten de geconsumeerde vervuiling om in nieuwe broertjes en zusjes van positieve organismen. De populatie houdt zichzelf in stand en de reguliere stof- en geurvervuiling maakt plaats voor een schoner woon-, leef- en werkklimaat!
 
Organismen helpen u overal schoonmaken, sneller, beter en gemakkelijker!
De BioOrg organismen kunt u inzetten op plaatsen waar u nooit kunt komen: in kieren en voegen, in luchtkanalen, op plafonds en muren, in liftschachten, diep in tapijten, echt overal. Het is een heel bruikbare schoonmaak wetenschap om de luchtkwaliteit in gesloten gebouwen - met veel toxische vervuiling en weinig verse lucht – op deze wijze een schoonmaak boost te geven. BioOrg hertekent hiermee de toekomst, met dank aan de schoonmaak wetenschap uit het bos! 
 

Met Bioorg maakt u 100% biologisch schoon en bespaart u zeker 20% schoonmaaktijd!