Onze oplossingen en BioOrg behandelingen

Voor het regulier schoonmaken van oppervlakken gebruikt u het verneveltoestel TECTO-CHARGER en het vernevelproduct TECTO-CLEAN. Als aanvullend product is er nog de milde ontkalker met organismen TECTO-DEEP. 
Read More
luchthavens1
Ook bij periodieke en eenmalige schoonmaak projecten helpt het self cleaning systeem van BioOrg alle lastige klussen te klaren. Hardnekkige vervuiling die nooit is opgeruimd, vervelende geuren die uit tapijten of air conditioning installaties komen: de organismen van BioOrg weten er wel raad mee.
Read More
DSC045571
Het self cleaning systeem van BioOrg helpt actief te ontgeuren, ook door het wegwerken van urine en hardnekkige vuilresten op moeilijk bereikbare plaatsen.
Read More
sanitair1
Voor het periodiek onderhoud van Hvac systemen (luchtkasten, warmtewisselaars, lekpannen) stelt BioOrg het vernevel product TECTO-COAT voor. Dit product heeft een actief ontgeurende functie en zal aanlading van stof en geurvorming verhinderen in het luchtbehandeling systeem.  U hoeft alleen maar te vernevelen. De natuur doet de rest. Tel uit uw tijdwinst.
Read More
IMG_05161
Voor het ontgeuren en zuiveren van binnenlucht in gebouwen heeft BioOrg het verneveltoestel AERO-CHARGER en het vernevelproduct AERO-CLEAN in de aanbieding. Dit product bevat specifieke eigenschappen om – door middel van verneveling - een zuivering van de lucht in een ruimte te realiseren. Dit product kan zowel zeer acuut (na onverhoopte rampen met hinderlijke geurgevolgen) als in een periodieke cyclus ingezet worden. 
Read More
woon-enzorgcentra1

Organismen houden datacenter stofvrij

Organismen houden datacenter stofvrij
Om zo weinig mogelijk storingen in het dataverkeer te verzekeren, besteden datacenters uiterste zorg...
Bel ons voor meer info

Ikea Gent haalt ecosysteem van gunstige organismen in huis

Ikea Gent haalt ecosysteem van gunstige organismen in huis
Gebouwen drukken een negatieve stempel op onze biodiversiteit omdat ze veel plaats innemen.
Lees meer

DARWIN plant een bos in zijn gebouw

DARWIN plant een bos in zijn gebouw
Incubator Darwin hecht groot belang aan biodiversiteit en innovativiteit. Zeer bewust kozen ze dan o...
Lees meer